Lifestyle

Hey 2018, I see you

1 January, 2018

 

 

Not to be all negative Nancy about it, but Lord knows I’m happy 2017 is done with. Such a tough year. Although is was filled with many highs… don’t get me wrong, the lows were somewhat heartbreaking.

Back to the current situation:) for the past gazillion years I’ve been part of that group of people that make completely unreasonable new year resolutions. Most of mine had to do with me loosing an obscene amount of weight in a short period of time. Don’t worry, I’m so done with that. These days I’m trying to be more of an adult about things. I made a list of longterm and short term goals in order to motivate myself to stay focused and on track. I’ll keep you updated. What are some of your tips and tricks to stay on track? Would love to know.

* I’m wearing a traditional habesha dress.

____________________________________________

Inte för att vara den som är den…ok, jag är nog DEN (kommer att dedikera dom första raderna till 2017) . Vill liksom inte låta som en crazy habesh kärring och prata om det förflutna men boy är jag glad att ’17 is out the door. Jag var klar redan i april. Ett riktigt tufft år som verkligen fått en att prioritera om. Don’t get me wrong, jag är tacksam för allt det fina, min familj, alla underbara vänner, alla skratt och äventyr. Men du vet! R.I.P 2017, it’s been real.

Efter att i många tusen år tillhört den där gruppen av jobbiga människor vars nyårslöften alltid handlar om att hetsbanta (slutade med det där 2005ish) så har jag nu äntligen gått över till att sätta båda stora och små mål inför det nya året. Nu ska jag inte ljuga ihjäl mig och säga att inget av mina mål har med hälsa och viktnedgång att göra, men på ett normalt sätt. I år har jag bestämt mig för att satsa mer på min business och kanske skriver lite om det här. Vi får se. För sånna som moi som älskar att hålla allt inom sig så är hela writing processen lite som en terapeutisk upplevelse. Eller bevis.

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mfon Boman 19 January, 2018 at 09:23

    Me too! Using both serums from Kiels❤️

  • Leave a Reply